Spør legen

Spør legen er en kostnadsfri tjeneste der du kan få svar på spørsmål og tanker om helse, symptomer, sykdommer og medisin. Et utvalg av spørsmålene vi får inn, plukkes ut og besvares av Norges ledende medisinske eksperter innen området. Her kan du også stille spørsmål til firmaer og forbund, som har egne eksperter som besvarer spørsmål innen deres spesialområder. Du finner alle tidligere besvarte spørsmål nederst på denne siden.

råd og hjelp på nettet

Hei! Veldig bra tiltak dette. Min sønn på snart 9 har aldri klart å slutte med bleier på natta, og synes dette er veldig trist selv. Gitt at dette er en så vanlig problemstilling, synes jeg at det er lite systematisk hjelp på få på natta. Jeg fant f.eks kun tilfeldig ut at vi kunne få blåresept på nattbleier og kladder. Det var det en ansatt på et bandagistfirma som tipset meg om. Legen hadde ikke tenkt på dette engang, men ordnet det umiddelbart på forespørsel. Finnes det noen offentlig god side for praktisk informasjon til foreldre?
Avatar Tonje Reier-Nilsen
Spesialist innen barnesykdommer og medisinsk sjef NetHealth.no
2016-05-24 10:04

Svar

Kjære Gjest80495! Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er viktig å belyse tabubelagte områder. Det beste rådet fremfor å søke hjelp på nettet, er alltid å ha en god lege å gå til. Det er trist å høre at du ikke har fått den hjelpen du trenger. Kan det skyldes at du ikke har vært hos en barnelege med erfaring innen denne problemstillingen? I så fall vil jeg råde deg til å få en henvisning til en slik en. Ellers kan du prøve å se på siden torrhelenatten.no som driftes av NEF (Norsk Enurese Forum) eller på helsebiblioteket.no som driftes av Folkehelseinstituttet. Lykke til!