Infeksjon

Her finner du øvrige infeksjonssykdommer som ikke tilhører noen av de øvrige kategoriene. Alt fra influensa og urinveisinfeksjon (UVI), til øre- og øyebetennelse.

Bekkeninfeksjon

Chlamydia

Halsbetennelse

 

Barnesykdommer

Barn rammes ofte av sykdommer. Les om symptomer og behandling av alt fra feber og vannkopper, til mollusker og brennkopper.

Brennkopper (impetigo)

Feber hos barn

Mollusker

 

Tips og råd

Spesialistene gir deg tips og råd for å unngå infeksjoner, bakterier og smitte. Her kan du også lese om hvordan vaksinasjoner fungerer.

Vondt i ørene

Behandling

Mange infeksjoner og sykdommer kan behandles effektivt. Her kan du lese om noen av de aktuelle behandlingsmetodene som finnes.

Medikamenter mot smerte og betennelse

Munnsår

Munnsår og herpes kan oppleves som svært irriterende. Hvorfor får man munnsår, og hvordan kan man unngå å bli rammet?

Munnsår

Helvetesild

En av fire rammes av helvetesild. Her kan du lese mer om symptomer og om hvordan man får helvetesild, og hvilke komplikasjoner utslettet kan gi.

Helvetesild

Forkjølelse

Forkjølelser er svært vanlig, men det er mye du kan gjøre selv for å unngå å bli smittet gjentatte ganger. Og hva er egentlig forskjellen på forkjølelse og høysnue?

Bihulebetennelse

Influensa

Soppinfeksjoner

Sopp kan være plagsomt, og rammer blant annet huden, hodebunnen, munnen og underlivet. Candida foretrekker fuktige og varme miljøer.

Gjærsoppinfeksjon (Candida)

Pityriasis versicolor

Sopp i hodebunnen (Tinea capitis)

 

Lunger og luftveier

Lungene og luftveiene kan rammes av mange forskjellige infeksjoner. Her kan du lese om for eksempel halsbetennelse, kikhoste, bronkitt og lungebetennelse.

Akutt bronkitt

Hoste

Lungebetennelse