Informasjon

Om Nethealth

Visjonen om NetHealth.no utviklet seg i Sverige gjennom Netdoktor.se AB. Målet vårt er å forbedre folkehelsen gjennom helseopplysning og medisinsk informasjon, på et språk som alle kan forstå. På denne måten medvirker Nethealth til å utjevne kunnskapskløften mellom leger og befolkningen.


Publisert den: 12.09.2017

I Sverige er Netdoktor.se landets ledende helseportal, med et mål om å forbedre folkehelsen i form av helseopplysning og medisinsk informasjon på et språk som alle kan forstå.

NetHealth.no tilsvarer Netdoktor.se, og ønsker å bidra til å utjevne kunnskapskløften mellom helsepersonell og befolkning. Eminente norske leger, spesialister og andre medisinske eksperter, skriver, redigerer og oppdaterer innholdet på NetHealth.no

Det redaksjonelle materialet er under uavhengig kontroll av NetHealth og deres medisinske eksperter. NetHealth.no er en tjeneste som er gratis for brukeren – med unntak av spesifikke tjenester som er avgiftsbelagte. Virksomheten finansieres hovedsaklig av synlige annonser og sponsorer på NetHealths side.

Vi påpeker derimot at det redaksjonelle innholdet er helt uavhengig, og at sponsorer og annonsekjøpere ikke kan påvirke innholdet til tekster og annet materiale.

NetHealth.no eies og drives av Netdoktor.se AB. Netdoktor.se AB driver også Netdoktor.se og NetdoktorPro.se – medisinsk verktøy for leger som bygger på en visjon om å skape en nettressurs av aller høyeste medisinske kvalitet, der den nyeste medisinske kunnskapen gjøres tilgjengelig for alle leger.

Adresse:
Netdoktor.se AB
Gjörwellsgatan 30
112 60 Stockholm
Sverige

Vi jobber med NetHealth.no

Besima Aho

Besima Aho
Redaksjonssjef

E-post: ba@netdoktor.se

Silje Dahl Osnes

Silje Dahl Osnes
Redaktør

E-post: sdo@nethealth.no

Ann-Charlotte Beckman
Ann-Charlotte Beckman
Administrerende direktør/Prosjektleder

E-post: anbe@netdoktor.se

Fredrik SjövallFredrik Sjövall
Salgssjef

Mobil: +46 76 036 50 55
E-post: fs@netdoktor.se

Alexandra Skogström

Alexandra Skogström
Kundeansvarlig

Tlf: +46 72-942 85 30
Faks: +46 8 545 498 90

E-post: as@netdoktor.se

Mats Halldin

Mats Halldin
Lisensiert lege og medisinsk sjef Netdoktor.se

E-post: mh@netdoktor.se

Malin Dingfors

Malin Dingfors
Traffic

E-post: md@netdoktor.se

Caroline Holmqvist

Caroline Holmqvist
Redaktør

E-post: ch@netdoktor.se

Jessica Gervide
Teknisk ansvarlig

E-post: jg@netdoktor.se

Åsa Herner
Webmaster

E-post: ah@netdoktor.se