Personvernprinsipper

NetHealth.no anser at personvern er svært viktig. NetHealth ber deg derfor om å lese NetHealth.nos personvernprinsipper. Dersom du ikke aksepterer prinsippene ber vi deg om å forlate nettsiden.

Personopplysninger

Når du benytter deg av noen av tjenestene som tilbys på NetHealth.no, registreres enkelte personopplysninger (for eksempel ip-adresse) automatisk. Du kan også velge å oppgi ytterligere personlig informasjon gjennom noen av tjenestene. All informasjon som NetHealth samler inn, administreres i tråd med Personopplysningsloven, og videresendes ikke til en tredjepart.

Informasjonen benyttes for å optimere innholdet på NetHealth.no. NetHealth kan også bruke sammensetninger av informasjonen med statistisk formål, og opprette oppsummerte rapporter som kan publiseres i form av artikler. Disse rapportene kan komme til å gis til NetHealths partnere og annonsører, men avslører ikke personlig identifiserbar informasjon.

Taushetsplikt

NetHealth avslører ikke din personlige, identifiserbare informasjon, med mindre vi har fått ditt samtykke eller om spesielle omstendigheter foreligger, for eksempel om NetHealth i god tro anser at loven krever at informasjonen avsløres.

E-post

Når du registrerer en e-postadresse, innebærer det at du kan få e-post fra NetHealth med tilbud om produkter og tjenester som NetHealth tror kan være av interesse for deg. Kun NetHealth (og personer som jobber for NetHealth og som har skrevet under på en avtale om taushetsplikt) kan sende disse e-postutsendelsene. NetHealth hverken selger eller leier ut registrerte e-postadresser.

Sikkerhet

Ved dataoverføring via internett kan en hundre prosent sikkerhet ikke garanteres. Dermed kan ikke NetHealth – selv om vi strever etter å beskytte din personlige informasjon, garantere sikkerheten til informasjonen som du overfører til NetHealth, og dette gjør du på egen risiko.

Informasjonskapsler

For at NetHealth skal kunne gi deg best mulig service når du besøker NetHealth.no, bruker NetHealth informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som sendes til dataen din for å lagre dine preferanser. Informasjonskapsler kan ikke opplyse NetHealth om e-postadressen din eller gi NetHealth annen personlig identifiserbar informasjon. Velger du å oppgi ytterligere informasjon på NetHealth.no, kan informasjon komme til å forbindes med data som finnes i den lagrede informasjonskapselen.

NetHealth bruker informasjonskapsler for å bli bedre kjent med våre brukere og for å forbedre innholdet og tjenestene på NetHealth.no. Informasjonskapsler kan brukes til å gjøre din opplevelse av sidene mer personlig (som for eksempel ved å kjenne igjen navnet ditt når du besøker NetHealth.no igjen), og for å lagre passordet på passordbeskyttende avdelinger. Du kan velge vekk informasjonskapsler i nettleseren din, men da kan ikke NetHealth optimere siden for akkurat deg.

Linker

NetHealth.no inneholder linker til andre nettsider. Vær oppmerksom på at NetHealth ikke er ansvarlig for informasjonssikkerheten på disse nettsidene.

Forandringer

Dersom NetHealth bestemmer seg for å endre personvernprinsippene, vil NetHealth publisere endringene på NetHealth.no slik at du alltid ved hvilken informasjon vi samler inn, hvordan den brukes og under hvilke omstendigheter den eventuelt kan komme til å offentliggjøres. Informasjonen brukes i tråd med ipersonvernprinsippene som var gjeldende på det tidspunktet som informasjonen ble samlet inn.

Vilkår for bruk

Følgende brukervilkår gjelder for www.harduPsoriasisartritt.no.

HarduPsoriasisartritt.no utvikles og produseres av Netdoktor.se AB. Innholdet er kun ment som informasjon. Denne informasjonen bør på ingen måte erstatte kompetent profesjonell rådgivning eller behandling av utdannede og godkjente leger.

Netdoktor oppmuntrer alle brukere med helseproblemer til å alltid søke medisinsk hjelp. Om du har spørsmål eller lurer på noe angående helsen din, bør du alltid konsultere en lege før du starter med behandling. Innholdet på HarduPsoriasisartritt.no bør ikke brukes som grunnlag for diagnose eller valg av behandling.

Netdoktor.se AB kan ikke holdes ansvarlige – direkte eller indirekte – for eventuelle skader eller ubeleiligheter som kan oppstå som følge av bruk eller misbruk av informasjon som finnes eller anskaffes på HarduPsoriasisartritt.no.

All materiale på HarduPsoriasisartritt.no er beskyttet av opphavsrettsloven. Materialet skal ikke kopieres, selges, distribueres eller på annen måte gjengis uten skriftlig tillatelse fra

Netdoktor.se AB. Brukere er frie til å skrive ut materialet for eget privat, ikkekommersielt bruk, under følgende forhold:

  • Dokumentene forblir uredigerte.
  • At ingen avgift tas for privat utlåning av materialet.
  • At Netdoktor.se AB tydelig er angitt som kilde, og at ovennevnt juridisk informasjon vedlegges.