Hjelp oss med å spre budskapet!

Mer enn 43 000 nordmenn har ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom, tarmsykdommer som går under samlebegrepet IBD (inflammatory bowel disease). Sykdommene er kroniske, og den rammede får ofte symptomer som løs avføring og magesmerter. Mange lider også av vekttap. Personer med IBD har oftest perioder der de har mindre plager, men enkelte har omtrent alltid plagende symptomer. Nå kan du være med på å øke kunnskapen om disse sykdommene – hjelp oss gjerne med å spre budskapet i ditt nettverk.

Facebook: Lik oss på Facebook og få statusoppdateringer i din nyhetsstrøm.

Twitter: Twittre om kampanjen ved å dele følgende lenke:  http://www.nethealth.no/ibd-sjekk og bruk hashtaggene #ibd-sjekk og #nethealthkampanje

Instagram: Følg oss på Instagram! Legg gjerne opp bilder med hashtaggen #ibd-sjekk eller #nethealthkampanje

Blogg: Spre budskapet om IBD i bloggen din! Trenger du hjelp til å beskrive hva kampanjen handler om? Kopier teksten under og lim inn på bloggen din:

Jeg leste akkurat på IBD-sjekk.no at mer enn 10 000 nordmenn lider av IBD, kronisk inflammatorisk tarmsykdom. Sykdommen er spesielt vanlig i Skandinavia, og hver dag blir fler og fler syke. IBD er en forkortelse av ”inflammatory bowel disease”, og innebærer sykdommer som ulcerøs kolitt og Crohns sykdom.

Kjenner du til de vanligste symptomene på IBD? Har du oversikt over hva som kan utløse sykdommen? Vet du hvordan legene stiller diagnosen eller hvilke behandlinger som finnes? Det vet jeg – for jeg har gjennomført NetHealths opplysningskampanje på nethealth.no/IBD-sjekk. Vil du også lære deg mer om IBD? Besøk IBD-sjekk du også.